Mistrz Gry | Temat: Magiczne Zoo Sob Lip 04, 2015 3:29 pm | |
| Magiczne Zoo Zoo znajdujące się na końcu ulicy należy do państwa Vugge. Wykupili teren, który natychmiast został ogrodzony i przystosowany do przetrzymywania różnych zwierząt. Na całym terenie zoo można spotkać wiele okazów zarówno stworzeń typowo magicznych, jak i mugolskich, praktycznie z całego globu. Rzecz jasna wszystkie zagrody zostały potraktowane magią, by zapewnić mieszkańcom, zwiedzającym i stałym bywalcom Brunhildy bezpieczeństwo, odpowiedni klimat i wielkość wybiegu bez zajmowania olbrzymich hektarów. |
|
Barnaba Gulbrandsen Umiejętności bojowe : III Skąd : Bergen, Norwegia Wiek : 21 lat Jestem : neutralny Genetyka : animag Czystość krwi : półkrwi Status majątkowy : przeciętny Zawód : barman
| Temat: Re: Magiczne Zoo Nie Lut 28, 2016 7:39 pm | |
| Przyszedł sobie tu Barni z watą cukrową w ręku. I patrzy na lewo. Ni żywej duszy. Patrzy na prawo. To samo. OK! Usiadł na ławeczce i czeka. |
|
Claudia Francesca Yahto Umiejętności bojowe : II Skąd : Palermo, Włochy Rok nauki : VII Wiek : 18 lat Jestem : neutralny Czystość krwi : czysta Status majątkowy : majętny Zawód : ratuję mangozjebasaki
| Temat: Re: Magiczne Zoo Nie Mar 13, 2016 2:11 pm | |
| Przecież o tej porze na pewno jest tutaj strasznie zimno! Na pewno za zimno na jedzenie waty cukrowej na ławeczce. - Przeziębisz sobie nerki. - Żywa dusza jednak jest i to bardzo rozsądna. |
|
Barnaba Gulbrandsen Umiejętności bojowe : III Skąd : Bergen, Norwegia Wiek : 21 lat Jestem : neutralny Genetyka : animag Czystość krwi : półkrwi Status majątkowy : przeciętny Zawód : barman
| Temat: Re: Magiczne Zoo Sob Mar 19, 2016 5:24 pm | |
| -CZŁOWIEKU, ja?!-prychnął. Chyba udziela mu się bycie koniem. -Nie, nie. Nerki to ja mam ze stali- dodał, dorzucając jeszcze uśmiech. Zawsze jest dobra pora na watę cukrową. |
|