| Przydział statusu majątkowego |
|
|
|
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pią Sie 07, 2015 1:16 am | |
| The member 'Élodie Arnòrsdòttir' has done the following action : Kostki
'Status majątkowy' : 5 |
|
| |
GośćGość | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pią Sie 07, 2015 4:48 pm | |
| Daj mi milijony No to chuj :c
Ostatnio zmieniony przez Hel Aaken dnia Pią Sie 07, 2015 4:49 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pią Sie 07, 2015 4:48 pm | |
| The member 'Hel Aaken' has done the following action : Kostki
'Status majątkowy' : 2 |
|
| |
Yrjänä Kärkkäinen Umiejętności bojowe : V Skąd : Kitka, Finlandia Wiek : 31 lat Jestem : neutralny Czystość krwi : półkrwi Status majątkowy : przeciętny Zawód : organizator nielegalnych pojedynków i handlarz czarnomagicznymi przedmiotami
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pon Sie 10, 2015 1:30 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pon Sie 10, 2015 1:30 pm | |
| The member 'Yrjänä Kärkkäinen' has done the following action : Kostki
'Status majątkowy' : 3 |
|
| |
Maximilian Normansson Umiejętności bojowe : III Skąd : Linghed, Szwecja Rok nauki : VII Wiek : 18 lat Jestem : neutralny Czystość krwi : półkrwi Status majątkowy : ubogi Zawód : uczeń
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pon Sie 10, 2015 5:29 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pon Sie 10, 2015 5:29 pm | |
| The member 'Maximilian Normansson' has done the following action : Kostki
|
| |
GośćGość | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Sob Sie 15, 2015 6:01 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Sob Sie 15, 2015 6:01 pm | |
| The member 'Kjersti Bondø' has done the following action : Kostki
'Status majątkowy' : 4 |
|
| |
Frida Losnedahl Umiejętności bojowe : I Skąd : Sztokholm, Szwecja Rok nauki : VI Wiek : 17 lat Jestem : za Protagonistami Czystość krwi : 3/4 Status majątkowy : przeciętny Zawód : czasoumilacz
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pon Sie 17, 2015 3:38 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pon Sie 17, 2015 3:38 pm | |
| The member 'Frida Losnedahl' has done the following action : Kostki
'Status majątkowy' : 3 |
|
| |
Dylan Dayton Umiejętności bojowe : III Skąd : Rochester, Alberta Rok nauki : VII Wiek : 18 lat Jestem : neutralny Czystość krwi : czysta Status majątkowy : ubogi
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pon Sie 17, 2015 6:46 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pon Sie 17, 2015 6:46 pm | |
| The member 'Dylan Dayton' has done the following action : Kostki
|
| |
GośćGość | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pon Sie 17, 2015 7:39 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pon Sie 17, 2015 7:39 pm | |
| The member 'Aimée Dahl' has done the following action : Kostki
|
| |
Silje TennfjordKomitet Uczniowski Umiejętności bojowe : II Skąd : Oslo, Norwegia Rok nauki : VI Wiek : 17 lat Jestem : za Protagonistami Czystość krwi : mugolska Status majątkowy : majętny Zawód : uczennica
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Wto Sie 18, 2015 3:24 am | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Wto Sie 18, 2015 3:24 am | |
| The member 'Silje Tennfjord' has done the following action : Kostki
|
| |
GośćGość | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Czw Sie 20, 2015 8:05 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Czw Sie 20, 2015 8:05 pm | |
| The member 'Viktor Gyllenhaal' has done the following action : Kostki
|
| |
Kunegunda Odrowąż Umiejętności bojowe : II Skąd : Morawy Rok nauki : VII Wiek : 17 lat Jestem : za Sabatem Czystość krwi : czysta Status majątkowy : bogaty
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Nie Sie 23, 2015 4:53 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Nie Sie 23, 2015 4:53 pm | |
| The member 'Kunegunda Odrowąż' has done the following action : Kostki
|
| |
Pipo Pärt Umiejętności bojowe : II Skąd : Piramida, Svalbard Wiek : 17 lat Jestem : za Protagonistami Czystość krwi : czysta Status majątkowy : bogaty Zawód : No co, no, to ja, Pipo!
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pią Sie 28, 2015 4:24 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pią Sie 28, 2015 4:24 pm | |
| The member 'Pipo PÄRT' has done the following action : Kostki
|
| |
Dicky Adelsköld | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pią Sie 28, 2015 5:06 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pią Sie 28, 2015 5:06 pm | |
| The member 'Himeros Adelsköld' has done the following action : Kostki
'Status majątkowy' : 1 |
|
| |
Sponsored content | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego | |
| |
|
| |
| Przydział statusu majątkowego | |
|