| Przydział statusu majątkowego |
|
|
|
Isolde VerdneerKomitet Uczniowski Umiejętności bojowe : II Skąd : Oslo, Norwega Rok nauki : VII Wiek : 18 lat Jestem : neutralny Czystość krwi : czysta Status majątkowy : bogaty
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pon Kwi 06, 2015 1:18 am | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pon Kwi 06, 2015 1:18 am | |
| The member 'Isolde Losnedahl' has done the following action : Kostki
'Status majątkowy' : 4 |
|
| |
Iris MårdhKomitet Uczniowski Umiejętności bojowe : II Skąd : Mysmerbekken, Norwegia Rok nauki : VI Wiek : 16 lat Jestem : za Protagonistami Czystość krwi : półkrwi Status majątkowy : biedny
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Sro Kwi 08, 2015 7:45 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Sro Kwi 08, 2015 7:45 pm | |
| The member 'Iris Mårdh' has done the following action : Kostki
|
| |
Loki Aaken Umiejętności bojowe : IV Skąd : Sztokholm, Szwecja Wiek : 27 lat Jestem : za Sabatem Czystość krwi : półkrwi Status majątkowy : majętny Zawód : naukowiec
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pon Kwi 13, 2015 3:05 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pon Kwi 13, 2015 3:05 pm | |
| The member 'Loki Aaken' has done the following action : Kostki
'Status majątkowy' : 5 |
|
| |
Lola OkekeKoło Wzajemnej Przyjaźni Umiejętności bojowe : II Skąd : Fårö, Szwecja Rok nauki : VII Wiek : 17 lat Jestem : za Protagonistami Czystość krwi : półkrwi Status majątkowy : przeciętny
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pon Kwi 13, 2015 4:47 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pon Kwi 13, 2015 4:47 pm | |
| The member 'Lola Okeke' has done the following action : Kostki
'Status majątkowy' : 3 |
|
| |
Oggi Umiejętności bojowe : IV Skąd : z głuszy Wiek : 35 lat Jestem : neutralny Czystość krwi : nieznana Status majątkowy : ubogi Zawód : wiedźma
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Nie Kwi 19, 2015 9:20 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Nie Kwi 19, 2015 9:20 pm | |
| The member 'Oggi' has done the following action : Kostki
'Status majątkowy' : 2 |
|
| |
Clairemina Brohl Umiejętności bojowe : II Skąd : Bindalseidet, Norwegia Rok nauki : V Wiek : 15 lat Jestem : za Protagonistami Genetyka : jasnowidz Czystość krwi : czysta Status majątkowy : bogaty Zawód : gimb
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pią Kwi 24, 2015 3:28 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pią Kwi 24, 2015 3:28 pm | |
| The member 'Clairemina Brohl' has done the following action : Kostki
|
| |
Ester Halíčková Umiejętności bojowe : V Skąd : Bratysława, Czechosłowacja Wiek : 27 lat Jestem : za Protagonistami Czystość krwi : czysta Status majątkowy : przeciętny Zawód : kamuflażystka
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Sob Maj 02, 2015 10:43 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Sob Maj 02, 2015 10:43 pm | |
| The member 'Ester Halíčková' has done the following action : Kostki
|
| |
Albert Fågeldrup Umiejętności bojowe : III Skąd : Oslo, Norwegia Wiek : 23 lata Jestem : za Protagonistami Genetyka : wężousty Czystość krwi : mugolska Status majątkowy : biedny Zawód : bezrobotny/zaopatrzeniowiec Protagonistów
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Nie Maj 03, 2015 12:34 am | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Nie Maj 03, 2015 12:34 am | |
| The member 'Albert Fågeldrup' has done the following action : Kostki
|
| |
Faust Vogler Umiejętności bojowe : IV Skąd : Jyväskylä, Finlandia Wiek : 31 lat Jestem : neutralny Genetyka : metamorfomag Czystość krwi : czysta Status majątkowy : bogaty Zawód : hodowca smoków
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Sro Cze 10, 2015 10:03 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Sro Cze 10, 2015 10:03 pm | |
| The member 'Faust Vogler' has done the following action : Kostki
|
| |
Lambert Mieszkowic Umiejętności bojowe : I Skąd : Księstwo Polskie Wiek : 18 lat Jestem : neutralny Czystość krwi : nieznana Status majątkowy : ubogi Zawód : książę
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Sro Cze 10, 2015 10:29 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Sro Cze 10, 2015 10:29 pm | |
| The member 'Lambert Mieszkowic' has done the following action : Kostki
'Status majątkowy' : 2 |
|
| |
Tessa Wyle Umiejętności bojowe : I Skąd : Oslo, Norwegia Rok nauki : VII Wiek : 17 lat Jestem : neutralny Czystość krwi : mugolska Status majątkowy : przeciętny
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pon Cze 15, 2015 10:19 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pon Cze 15, 2015 10:19 pm | |
| The member 'Tessa Wyle' has done the following action : Kostki
|
| |
Liv Andersson Umiejętności bojowe : IV Skąd : Sønderborg, Dania Wiek : 27 lat Jestem : za Protagonistami Czystość krwi : półkrwi Status majątkowy : bogaty Zawód : kompozytor
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Sob Cze 20, 2015 2:31 am | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Sob Cze 20, 2015 2:31 am | |
| The member 'Liv Andersson' has done the following action : Kostki
|
| |
Nefjólfr Odkelson Umiejętności bojowe : II Skąd : dawno, dawno temu, w odległej galaktyce... Wiek : 15 lat Jestem : neutralny Czystość krwi : czysta Status majątkowy : ubogi Zawód : błędny rycerz
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Sob Cze 20, 2015 4:53 pm | |
| |
|
| |
Sponsored content | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego | |
| |
|
| |
| Przydział statusu majątkowego | |
|