| Przydział statusu majątkowego |
|
|
|
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Sob Mar 07, 2015 5:49 pm | |
| The member 'Lululeica Flame' has done the following action : Kostki
'Status majątkowy' : 5 |
|
| |
Birgitta Nilsson Umiejętności bojowe : IV Skąd : Oslo, Norwegia Wiek : 30 lat Jestem : za Sabatem Czystość krwi : czysta Status majątkowy : majętny Zawód : vice-dyrektor szpitala Bogini Eir
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Nie Mar 08, 2015 8:05 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Nie Mar 08, 2015 8:05 pm | |
| The member 'Birgitta Nilsson' has done the following action : Kostki
|
| |
Lucipher Thornvaldson Umiejętności bojowe : II Skąd : Oslo, Norwegia Rok nauki : VII Wiek : 18 lat Jestem : za Sabatem Czystość krwi : czysta Status majątkowy : majętny
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Wto Mar 10, 2015 10:05 pm | |
| No to próbuję moje szczęście.
< |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Wto Mar 10, 2015 10:05 pm | |
| The member 'Lucipher Thornvaldson' has done the following action : Kostki
|
| |
Eira Bergström Umiejętności bojowe : II Skąd : Nyköping, Szwecja Rok nauki : VI Wiek : 16 lat Jestem : neutralny Czystość krwi : 3/4 Status majątkowy : ubogi
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Czw Mar 12, 2015 12:54 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Czw Mar 12, 2015 12:54 pm | |
| The member 'Eira Bergström' has done the following action : Kostki
'Status majątkowy' : 2 |
|
| |
Leo Johanson Umiejętności bojowe : III Skąd : Sztokholm, Szwecja Wiek : 23 lata Jestem : neutralny Czystość krwi : 1/4 Status majątkowy : bogaty Zawód : dziennikarz i malarz
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pią Mar 13, 2015 12:32 am | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pią Mar 13, 2015 12:32 am | |
| The member 'Leo Johanson' has done the following action : Kostki
'Status majątkowy' : 4 |
|
| |
Aiden Sheridan Umiejętności bojowe : III Skąd : Belfast, Irlandia Północna Wiek : 25 lat Jestem : za Protagonistami Czystość krwi : 3/4 Status majątkowy : ubogi Zawód : producent kufrów
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pią Mar 13, 2015 10:10 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pią Mar 13, 2015 10:10 pm | |
| The member 'Aiden Sheridan' has done the following action : Kostki
|
| |
Nana Mabrouk Umiejętności bojowe : V Skąd : Karinainen, Finlandia Wiek : 28 lat Jestem : neutralny Czystość krwi : nieznana Status majątkowy : ubogi Zawód : pracownik domu pogrzebowego
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Nie Mar 15, 2015 10:56 am | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Nie Mar 15, 2015 10:56 am | |
| The member 'Nana Mabrouk' has done the following action : Kostki
|
| |
Peer Lagerlöf Umiejętności bojowe : V Skąd : Oslo, Norwegia Wiek : 29 lat Jestem : za Protagonistami Genetyka : animag Czystość krwi : nieznana Status majątkowy : ubogi Zawód : eee, protagonista
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Nie Mar 15, 2015 4:48 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Nie Mar 15, 2015 4:48 pm | |
| The member 'Peer Lagerlöf' has done the following action : Kostki
|
| |
Tanja Mononen Umiejętności bojowe : II Skąd : Joensuu, Finlandia Rok nauki : VII Wiek : 18 lat Jestem : za Neoasgardem Czystość krwi : nieznana Status majątkowy : ubogi
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Wto Mar 24, 2015 2:33 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Wto Mar 24, 2015 2:33 pm | |
| The member 'Tanja Mononen' has done the following action : Kostki
|
| |
Magrit Alfestråle Umiejętności bojowe : III Skąd : Kornsjø, Norwegia Wiek : 30 lat Jestem : neutralny Czystość krwi : czysta Status majątkowy : majętny Zawód : zielarka
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pią Mar 27, 2015 7:19 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pią Mar 27, 2015 7:19 pm | |
| The member 'Magrit Alfestråle' has done the following action : Kostki
|
| |
Hubba Bubba Umiejętności bojowe : I Skąd : Kulusuk, Grenlandia Rok nauki : VI Wiek : 16 lat Jestem : neutralny Czystość krwi : 1/4 Status majątkowy : biedny Zawód : greenpeace'owa aktywistka
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Sob Mar 28, 2015 6:33 pm | |
| taś taś |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Sob Mar 28, 2015 6:33 pm | |
| The member 'Hubba Bubba' has done the following action : Kostki
'Status majątkowy' : 1 |
|
| |
Lágon Jukanpoika Umiejętności bojowe : III Skąd : Inari, Finlandia Rok nauki : VII Wiek : 17 lat Jestem : neutralny Czystość krwi : czysta Status majątkowy : ubogi
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pon Mar 30, 2015 1:21 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pon Mar 30, 2015 1:21 pm | |
| The member 'Lágon Jukanpoika' has done the following action : Kostki
|
| |
Antoni HukkelbergKapitan Kolvarien Umiejętności bojowe : III Skąd : Bergen, Norwegia Rok nauki : VII Wiek : 18 lat Jestem : za Protagonistami Genetyka : jasnowidz Czystość krwi : czysta Status majątkowy : majętny
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pią Kwi 03, 2015 10:21 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pią Kwi 03, 2015 10:21 pm | |
| The member 'Antoni Hukkelberg' has done the following action : Kostki
|
| |
Sponsored content | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego | |
| |
|
| |
| Przydział statusu majątkowego | |
|