| Przydział statusu majątkowego |
|
|
|
Mistrz Gry | Temat: Przydział statusu majątkowego Sob Gru 27, 2014 3:45 pm | |
| Przydział statusu majątkowego Rzut kostką należy wykonać w celu otrzymania wygenerowanego statusu majątkowego. Mając na uwadze ten istotny czynnik, powinniśmy napisać kartę postaci. W rodzinie tylko jedna osoba wykonuje rzut – kolejni członkowie familii korzystają z tej samej kostki. Jak wykonać rzut? Wystarczy kliknąć przy szybkiej odpowiedzi opcję „podgląd”, po czym wyświetli się na dole opcja kostek. Należy wybrać „status majątkowy”, a następnie forum wygeneruje nam przypadkową kość, która zadecyduje o statusie postaci: 1 – biedny, 2 – ubogi, 3 – przeciętny, 4 – bogaty, 5 – majętny. |
|
| |
Naerwen Valauthiel Umiejętności bojowe : IV Skąd : Askersund, Szwecja Wiek : 24 lata Jestem : za Protagonistami Czystość krwi : czysta Status majątkowy : bogaty Zawód : auror
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Nie Sty 04, 2015 7:43 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Nie Sty 04, 2015 7:43 pm | |
| The member 'Naerwen Valauthiel' has done the following action : Kostki
'Status majątkowy' : 4 |
|
| |
Kría Hjartardóttir Umiejętności bojowe : II Skąd : Reykjavík, Islandia Rok nauki : VII Wiek : 17 lat Jestem : neutralny Czystość krwi : półkrwi Status majątkowy : przeciętny
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Nie Sty 04, 2015 8:12 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Nie Sty 04, 2015 8:12 pm | |
| The member 'Kría Hjartardóttir' has done the following action : Kostki
'Status majątkowy' : 3 |
|
| |
Abaddon Skarsgård Umiejętności bojowe : III Skąd : Sztokholm, Szwecja Rok nauki : VII Wiek : 18 lat Jestem : za Neoasgardem Czystość krwi : czysta Status majątkowy : majętny
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Nie Sty 04, 2015 8:27 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Nie Sty 04, 2015 8:27 pm | |
| The member 'Abaddon Skarsgård' has done the following action : Kostki
'Status majątkowy' : 5 |
|
| |
Ally Johanson Umiejętności bojowe : III Skąd : Oslo, Norwegia Wiek : 21 lat Jestem : neutralny Genetyka : wężousty Czystość krwi : mugolska Status majątkowy : przeciętny Zawód : spikerka w niszowym radio i wynalazca
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Nie Sty 04, 2015 8:28 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Nie Sty 04, 2015 8:28 pm | |
| The member 'Ally Johanson' has done the following action : Kostki
|
| |
Hades Delacroix Umiejętności bojowe : V Skąd : Nowy Orlean, Luizjana Wiek : 29 lat Jestem : neutralny Genetyka : wampir Czystość krwi : czysta Status majątkowy : bogaty Zawód : muzyk rockowy
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Nie Sty 04, 2015 8:45 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Nie Sty 04, 2015 8:45 pm | |
| The member 'Hades Delacroix' has done the following action : Kostki
|
| |
Yngvi VenäläinenDowódca Sabatu Umiejętności bojowe : V Skąd : Helsinki, Finlandia Wiek : 37 lat Jestem : za Sabatem Genetyka : wilkołak Czystość krwi : czysta Status majątkowy : majętny Zawód : skrytobójca i zegarmistrz
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Nie Sty 04, 2015 8:48 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Nie Sty 04, 2015 8:48 pm | |
| The member 'Yngvi Venäläinen' has done the following action : Kostki
|
| |
Ezra Vollan Umiejętności bojowe : I Skąd : Oslo, Norwegia Rok nauki : VII Wiek : 17 lat Jestem : za Sabatem Czystość krwi : czysta Status majątkowy : majętny
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Nie Sty 04, 2015 9:23 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Nie Sty 04, 2015 9:23 pm | |
| The member 'Ezra Vollan' has done the following action : Kostki
|
| |
Localeekkie Paco Umiejętności bojowe : II Skąd : Tallin, Estonia Rok nauki : VI Wiek : 17 lat Jestem : neutralny Czystość krwi : mugolska Status majątkowy : przeciętny
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Nie Sty 04, 2015 9:29 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Nie Sty 04, 2015 9:29 pm | |
| The member 'Localeekkie Paco' has done the following action : Kostki
|
| |
S. L. Venäläinen Umiejętności bojowe : IV Skąd : Oslo, Norwegia Wiek : 21 lat Jestem : neutralny Czystość krwi : nieznana Status majątkowy : bogaty Zawód : Bono
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pon Sty 05, 2015 1:03 am | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pon Sty 05, 2015 1:03 am | |
| The member 'Arthur Bono' has done the following action : Kostki
|
| |
Lotta Ullmann Umiejętności bojowe : II Skąd : Rovaniemi, Finlandia Rok nauki : VII Wiek : 17 lat Jestem : za Protagonistami Genetyka : brzeginia Czystość krwi : czysta Status majątkowy : majętny
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pon Sty 05, 2015 10:40 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Pon Sty 05, 2015 10:40 pm | |
| The member 'Lotta Ullmann' has done the following action : Kostki
|
| |
Ama Hartvigsen Umiejętności bojowe : I Skąd : Ivalo, Dania Rok nauki : VI Wiek : 17 lat Jestem : za Neoasgardem Czystość krwi : czysta Status majątkowy : przeciętny
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Wto Sty 06, 2015 7:08 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Wto Sty 06, 2015 7:08 pm | |
| The member 'Ama Hartvigsen' has done the following action : Kostki
|
| |
Leilani Sjöström Umiejętności bojowe : II Skąd : Årjäng, Szwecja Rok nauki : VI Wiek : 17 lat Jestem : za Neoasgardem Genetyka : metamorfomag Czystość krwi : 3/4 Status majątkowy : przeciętny
| Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Wto Sty 06, 2015 7:20 pm | |
| |
|
| |
Mistrz Gry | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego Wto Sty 06, 2015 7:20 pm | |
| The member 'Leilani Sjöström' has done the following action : Kostki
|
| |
Sponsored content | Temat: Re: Przydział statusu majątkowego | |
| |
|
| |
| Przydział statusu majątkowego | |
|